Wie Is Ellis Supriati?

Wat Meer Woorden Over Mij

IMG-20221028-WA0001

Globetrotter Ellis

Ik ben Elis Supriati. Ik ben geboren in Jakarta, Indonesië. Mijn moeder was gespecialiseerd in kindermassage en mijn broer is voetreflex therapeut. Van jongs af aan leerde ik van hun hoe je kan masseren. Ik heb een avontuurlijke geest. Deze bracht me op allerlei prachtige plekken in de wereld. Ik heb 15 jaar als Quality Assurance coördinator gewerkt op de afdeling radiologie van het grootste ziekenhuis in Jakarta, Indonesië. En ook 2,5 jaar als Blood Project Officer van het Australische Rode Kruis. Daarna heb ik 2 jaar gewerkt in zorginstellingen in Italië. In 2012 verhuisde ik naar Nederland. En heb ik 2 jaar gewerkt binnen zorgorganisaties.

Massage

Masseren heeft me altijd geïnteresseerd. Het was ook altijd om me heen. Zoals gezegd heb ik het masseren al op jonge leeftijd geleerd van mijn moeder en mijn broer. Later heb ik verschillende massage opleidingen gedaan. Ik ben gecertificeerd in alle vormen van ontspanningsmassage zoals Zweedse massage, Californian/Lomi-Lomi massage, Hotstone massage, Thai Kruidenstempel en Moorstempel massage. Ik ben bekend met anatomie, fysiologie en pathologie van het menselijk lichaam. Dit heb ik geleerd tijdens mijn afgeronde universitaire opleiding als chirurg in Indonesië.

Zelfstandig Masseuse

Begin januari 2014 heb ik besloten om als zelfstandig masseur te gaan werken. Daarnaast volg ik een opleiding sportmassage. Ook heb ik een Chiropractic cursus, basis shiatsu en voetreflexologie cursus gevolgd.

Mijn kracht ligt in de zachtaardigheid en diepgang van mijn natuur en de vloeibaarheid van mijn handen. Mijn passies vloeien samen d.m.v. spiritualiteit en massage. Ik ben lid van ZZP-Nederland en BMS Belangenvereniging Nederland.

Aanraken

Ik merk dat aanraken zo belangrijk is voor de mens. Je kunt iemand aanraken zonder gevoel, dat is niet moeilijk. Mijn aanraking is vanuit mijn hart en ziel. Ik vertrouw op mijn zintuigen en op mijn handen die zich laten sturen door mijn hart. Ik ben zeer gemotiveerd om me verder te ontwikkelen in body healing massage en massage therapie voor mensen met kanker. Op dit moment ben ik nog bezig met ontwikkeling en verdieping van mijn vaardigheden op het gebied van sportmassage, stoelmasseur, blessure preventie, triggerpoint, deep tissue massage, shiatsu en voetreflexologie. In de toekomst zal ik mijn behandelingen hiermee uitbreiden.

Talenknobbel

Aanvullende informatie : Ik spreek Nederlands, Engels, Italiaans en Bahasa Indonesia (moeder taal).

Neem Een Moment Voor Jezelf

Laat Mij Je Verlossen Van Spanning En Stress

Al mijn behandelingen zijn op afspraak. Plan nu je afspraak.