Neem Een Moment Voor Jezelf

Meer Informatie Over Mijn Massages

Lees meer informatie over wat mijn massages voor jou kunnen betekenen.

- 01

Hotstone Massage​

De Hotstone massage, gebaseerd op een eeuwenoud ritueel waarbij vulkanische stenen een belangrijke rol spelen, geeft een verzachtende en ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. De techniek van de Hotstone massage bestaat al duizenden jaren. Er wordt gebruik gemaakt van warme stenen om een effect op lichaam en geest te creëren en is heerlijk om te ondergaan. De combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromatische oliën resulteert in een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.

massage-2717431_640
- 02

Moorstempel Massage

Moorstempels bevatten zuivere, natuurlijke turf voor moorbaden. Moor kan warmte heel lang vasthouden. Bij geen enkel ander materiaal dringt de warmte zo diep in de spieren. De moorstempel wordt in een doek gewikkeld wat een peeling effect heeft op uw huid. De massage wordt afgewisseld gegeven met de stempels en dan weer met de handen.

Een moorstempel-massage is een geweldig ontspannende en diepwerkende behandeling en maakt verkrampingen los.

lemon-906141_640
- 03

Sport Massage​

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren. Doordat een sportmassage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning

back-pain-1491801_640
- 04

Lomi Lomi Massage

Een Californian of Lomi Lomi massage is een massage die oorspronkelijk uit Hawaii komt. De Lomi Lomi massage helpt fysieke, emotionele en mentale stress los te laten, herstelt uw vitaliteit, activeert het lymfesysteem en heeft een diepe werking op het spierstelsel, het zenuwstelsel en de zintuigen. Deze complete lichaamsmassage zorgt er voor dat vitale energie naar elke plek in het lichaam kan stromen. Doordat het lichaam telkens in één vloeiende beweging wordt aangeraakt komen eventueel opgehoopte spanningen vrij en wordt een goede gezondheid gestimuleerd. De Lomi Lomi massage wordt uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen.

pic-02
- 05

Swedish Massage​

Swedisch (zweedse) Massage/Klassieke Massage en Sport massage:

Dit wordt ook klassieke massage genoemd. De masseur maakt hierbij gebruik van onder meer: strijken, kneden en kloppen.

 

relaxation-3065577_640
- 06

Kruidenstempel Massage​

Kruidenstempelmassage is, zoals de naam al doet vermoeden, een massage met warme (+/-50 C) kruidenstempels. Kruidenstempels zijn bundeltjes gevuld met kruiden die reinigende, activerende en ontspannende eigenschappen bezitten. Deze massage is Oosters van oorsprong, doch aangepast aan de behoeften van de Westerse mens. De zorgvuldig uitgebalanceerde kruidenmix in de stempels bestaat immers uit Europese kruiden, die beter afgestemd zijn op onze westerse noden, en bijgevolg voor ons een betere en diepere werking hebben.

wellness-3701750_640
- 07

Cupping Therapie

Cupping oftewel vacuümtherapie is een behandelmethode waarbij gebruik gemaakt wordt van holle glazen bollen. Door deze bollen van binnen met vuur te verwarmen wordt het zuurstof weggehaald. De bollen dienen vacuüm vastgezogen te worden aan de huidoppervlakte. De bollen moeten dan ook zo snel mogelijk op de huidoppervlakte geplaatst worden. Het effect hiervan is betere doorbloeding in de spieren en weefsels. Bepaalde acupunctuurpunten worden hierdoor gestimuleerd. Afvalstoffen in het lichaam worden met deze behandeling naar de huidoppervlak getrokken waardoor het lichaam zich beter van afvalstoffen kan ontdoen.

cupping-therapy-6604217_640(1)
- 08

Bamboe Massage​

Een combinatie van de bamboe stok, het houten acupressuur stick en de aanraking van de handen zorgen er voor dat spanningen en spierknopen verdwijnen, zodat de rust weer kan terugkeren in het lichaam. Bamboe massage is een nieuwe massagevorm welke steeds meer wordt uitgevoerd in de grote wellness centra's en sauna complexen.

Het is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen en is gebaseerd op de leer van de vijf elementen hout, vuur, aarde, water en metaal. De Bamboe massage is een ontspannende massage die doorwerkt op het gehele lichaam. Spierknopen verdwijnen en het lichaam ontspant onder de handen van de masseur.

wellness-4643104_640
- 09

Voetreflex Massage​

Het doel van de reflexologie is om deze harmonie weer te herstellen. Door massage, druk en warmtetoevoer van de beoefenaar kunnen de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven. ( De organen en weefsels in het lichaam hebben alle een reflexie in de voet. De uiteinden van de zenuwen).
Bij een verstoring zal dit tijdens de massage merkbaar zijn door het ontstaan van pijn, prikkels, jeuk, verandering van huid (eelt, transpiratie), kleurverschil e.d.
De plaats waar deze gevoelens ontstaan geeft weer welk orgaan of lichaamsdeel niet goed functioneert.

pic-03
Neem Een Moment Voor Jezelf

Laat Mij Je Verlossen Van Spanning En Stress

Al mijn behandelingen zijn op afspraak. Plan nu je afspraak.